نوشته‌ها

نیازهای اساسی برای گرفتن ویزای توریستی کانادا

نیازهای اساسی برای گرفتن ویزای توریستی کانادا:

اسناد قانونی سفر از جمله پاسپورت
وضعیت پزشکی مناسب
نداشتن سوء سابقه و یا جرم مربوط به مهاجرت
متقاعد کردن افسر در رابطه با اینکه شما روابط شغلی،خانوادگی و یک سری دارایی هایی دارید که به خاطرآن ها به کشور خود باز خواهید گشت.
متقاعد کردن افسر که شما در پایان سفر به وطن خود باز خواهید گشت.
داشتن پول کافی برای اقامت خود(مقدار پولی که لازم دارید متفاوت است و بستگی دارد به این که شما برای اقامت در هتل خواهید ماند و یا نزد خانواده و دوستان خود)
ممکن است به موارد زیر نیز احتیاج پیدا کنید:
آزمایش پزشکی
دعوت نامه از کسی که در کانادا زندگی میکند.

ویزای توریستی کانادا طبق قوانین سفارت کانادا

ویزای توریستی کانادا طبق قوانین سفارت کانادا

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای کانادا طبق قوانین سفارت کانادا: (۳۵مورد)
– گذرنامه
– اصل فرم دعوت نامه (طبق آخرین ویرایش سال میلادی)
– تکمیل فرم مشخصات فردی (پس از عقد قرار داد از دفتر تهران دریافت گردد و با دقت تکمیل گردد)
– عکس زمینه سفید کاملا از روبه رو و عینک (عکس ها طبق نمونه باشد و به تعداد کافی)
*عکس ها نباید اسکن و روتوش شده باشند
*عکس هایی که با شرایط فوق مطابقت نداشته باشند تحویل گرفته نخواهند شد
– شناسنامه
– مدرک شغلی (طبق نمونه مورد تایید سفارت)
– مدارک فرزندان
– در صورتیکه بازنشسته هستید برای جزئیات به ما ایمیل بزنید
– مدارک درآمد خود طبق آخرین مستندات مورد قبول سفارت در سال ۲۰۱۷
– بیمه مسافرتی
– اصل مدارک جهت روئیت و کنترل در روز مصاحبه باید همراه مسافر باشد.
– پرداخت هزینه بررسی مدارک به سفارت کانادا
– قبل از ارسال مدارک از تکمیل بودن پرونده خود اطمینان حاصل نمایید، بعد از ارسال فرم ها امکان تغییر وجود ندارد.
-امکان بازپس دادن هیچ کدام از مدارک شما از سفارت وجود ندارد.
– ویزای شینگن اروپا و سن بالای ۴۰ سال و متاهل تاثیر دارد

اخذ ویزای توریستی کانادا

اخذ ویزای توریستی کانادا :

توریست کسی است که تابعیت کشور کانادا را ندارد و به صورت قانونی از کانادا دیدن می کند. سالیانه کشور کانادا بیش از ۳۵ میلیون بازدیدکننده را میزبانی می کند که با ویزای غیراقامتی وارد این کشور می شوند. به غیر از افراد دارای اقامت کانادا و شهروندان کانادایی، برای مسافرت به کانادا همه افراد نیاز به مجوز ورود به کانادا را دارند.
با توجه به شرایط خوبی که برای گرفتن ویزای توریستی کانادا وجود دارد، شانس اخذ ویزای مولتی ۵ ساله افزایش یافته است. شما می توانید با داشتن دعوت نامه یا مدارک مناسب اقدام به درخواست ویزا نمایید.
ویزای توریستی کانادا معمولا به شکل ویزای تک ورود و مالتیپل می باشد.
single entry visa: که به وسیله آن می توانید تنها یک بار به کانادا سفر کنید.
multiple entry visa: به وسیله این ویزا می توانید تا زمان اعتبار ویزا به دفعات به کانادا سفر کنید.

چگونه ویزای کانادا بگیریم ؟

چگونه ویزای کانادا بگیریم ؟

روادید گردشگری یا با به عبارتی ویزای توریستی یکی از متداول‌ترین روش‌های رایج برای سفر و بازدید از کشورهای مختلف در بازه‌های زمانی کوتاه مدت است. کانادا نیز یکی از کشورهایی است که به دلیل شرایط اجتماعی و اقتصادی در زمره مقصدهای گردشگران و البته مهاجران قرار دارد. البته با توجه به میزان بالای تقاضا برای سفر به این کشور، مقررات بسیار محکمی از سوی دولت این کشور برای ورود شهروندان خارجی به این کشور وضع شده است؛ ولی در صورت آشنایی با شرایط، مراحل و مدارک مورد نیاز می‌توان ویزای این کشور را نیز دریافت کرد.

نکته قابل توجه اینکه در حال حاضر، به علت تعطیلی سفارت کانادا در ایران، کلیه فعالیت‌های این سفارت به حالت تعلیق درآمده و شهروندان ایرانی برای دریافت روادید می‌توانند از طریق نمایندگان قانونی یا شخصا به سفارت کانادا در کشورهای همسایه از جمله سفارت کانادا واقع در آنکارا، پایتخت ترکیه، مراجعه و مراحل قانونی دریافت ویزا را طی کنند. البته با توجه به اینکه مراجعه حضوری به سفارتخانه‌های کانادا در کشورهای همجوار اتلاف هزینه و زمان را در بردارد، بنابراین ثبت نام و دریافت آنلاین ویزا معقول‌ترین و کم هزینه‌ترین و نیز سریع‌ترین راه ممکن به نظر می‌رسد.

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

برنامه ی سرمایه گذاری در استان کبک جهت اخذ اقامت دائم کشور کانادا به عنوان یکی از محبوب ترین و بهترین روش های مهاجرت از طریق سرمایه گذاری می باشد . این روش به دلیل مزایایی که دارد همواره مورد توجه متقاضیان مهاجرت به کشور کانادا قرار گرفته است.

مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی استانی

مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی استانی

مهاجرت به واسطه پیوستن به اعضای خانواده Family Reunification

مهاجرت اقتصادی به کانادا

ویزای گردشگری یا موقت کانادا Temporary Resident Visa
ویزای دانشجویی Study Permit
ویزای کار Work Permit
ویزای کار مالک گرداننده Owners Operators Work Permit
اجازه حضور موقت در کانادا Temporary Resident Permit

شرایط مهاجرت به کانادا ۲۰۱۸

مهاجرت به واسطه پیوستن به اعضای خانواده Family Reunification

مهاجرت اقتصادی به کانادا

ویزای گردشگری یا موقت کانادا Temporary Resident Visa
ویزای دانشجویی Study Permit
ویزای کار Work Permit
ویزای کار مالک گرداننده Owners Operators Work Permit
اجازه حضور موقت در کانادا Temporary Resident Permit

کسب اقامت کانادا از طریق سرمایه گذاری

پاسپورت کانادا برای کسانی که مشتاق به سرمایه گذاری در این کشور هستند قابل دسترسی است.این سرمایه گذاری برای ایالت کبک کانادا است که حداقل با ۸۰۰,۰۰۰ $  سرمایه و نشان دادن توانایی مالی ۱٫۶ میلیون دلار میتوانند در ابتدا اقامت دائم و سپس پاسپورت کانادایی دریافت نمایید. این سرمایه گذاری به این صورت است که شما این پول را در اختیار دولت کانادا برای مدت ۵ سال قرار میدهید و بعد از ۵ سال بدون هیچ گونه سودی به شما باز گردانده میشود. برای اطلاعات تکمیلی جهت سرمایه گذاری در کشور کانادا و راههای تسهیل کننده این امر با مشاوران مجرب موسسه حقوقی ملک پور تماس بگیرید.توجه داشته باشید هر ساله ظرفیت این نوع  سرمایه گذاری محدود است و به محض اعلام در طی ۱ الی ۲ ماه این ظرفیت تکمیل خواهد شد  به دلیل حجم بالای تقاضای این امر و امن بودن این روش. مدت زمان پروسه این امر حداقل بین ۱ تا ۲ سال میباشد و در نظر داشته باشید که هزینه هایی که در روند این پرونده شما باید پرداخت کنید حداقل ۷۵۰۰تا ۱۰۰۰۰ $ است.

اخذ ویزای مولتی ۵ ساله کانادا


اخذ ویزای کانادا ۵ ساله مولتی (تضمینی)

بدون مصاحبه ( فقط انگشت نگاری )

با ما به قلب قاره آمریکای شمالی سفر کنید

و به همراه تمامی اعضای خانواده تابستان های رویایی در کانادا داشته باشید

قیمت تهیه ویزا برای هر نفر فقط ۱۵۹۰$

مراحل اخذ وایزای مولتی کانادا

۱- عقد قرارداد و واریز پیش پرداخت

۲- پر کردن فرم های مربوط به انگشت نگاری

۳- حضور متقاضی در یکی از مراکز مورد تایید انگشت نگاری دولت کانادا در انکارا ، استانبول ، دبی ، ابوظبی ، ایروان ، تفلیس

آخرین به روز رسانی وجوه مورد نیاز برای مهاجرت به کانادا برای سال ۲۰۱۸میلادی

 

 

دولت کانادا آخرین به روز رسانی وجوه مورد نیاز برای متقاضیان زیر گروه های نیرو های متخصص  و کارگران مهارتی و نیروهای با تجربه کانادایی را اعلام کرد .
در ابتدای هر سال و با توجه به میزان تورم، دولت کانادا میزان توانایی مالی مهاجران را با تناسب به تعداد افراد خانواده متقاضیان تعیین می نماید.

با اینکه این افزایش به نظر، بسیار اندک و در کل کمی بیشتر از ۱٪ بوده، با این حال ممکن است این افزایش نرخ ،واجد شرایط بودن برخی از متقاضیان را تحت تاثیر خود قرار دهد . در نتیجه به تمامی متقاضیان توصیه می شود که توانایی مالی خود را بر اساس جدول ۲۰۱۸ که در پایین ذکر گردیده سنجیده و اطمینان حاصل نمایند که از توانایی مالی لازم برخوردار می باشند.

این وجوه برای مهاجران جدید و خانواده های آنها به عنوان مبلغی که در ابتدای ورود برای شروع زندگی و وفق پیدا کردن با محیط جدید و پرداخت هزینه های ابتدایی مانند هزینه اقامت، تعیین می شود.  این پول را نمی توان از شخص دیگری قرض گرفت. این وجوه می تواند در قالب:

۱.: وجوه نقدی

۲: اسنادی که سرمایه قابل نقل و انتقال شما را نشان می دهد (مانند سهام -اوراق قرضه- صورتحساب ها و غیره ) و یا

۳: اسنادی که تضمین پرداخت مبالغی پول به شما می باشد (مانند حواله های بانکی ،چک ، چک های مسافرتی) باشند.

متقاضیان همچنین می توانند مدارک و مستندات مالی همسر خود را ارایه دهند به شرط آنکه وجوه ارایه شده به اندازه مورد نیاز اولیه فرد در کانادا کافی و حمایت کننده باشد . این وظیفه بر عهده خود متقاضی میباشد که به اندازه کافی از حمایت مالی در کانادا برخوردار باشد، همچنین الزامی است که این بودجه در دسترس و قابل انتقال باشد و در گرو وام و تعهدات دیگر نباید باشند .

وجوه باید هم در زمان ارایه درخواست و هم در زمان صدور ویزای اقامت دایم متقاضی و همراهان موجود باشد.